Zeeland Links

Horeca

’t Weapen van Veere
Wij verwelkomen u graag in ons gezellige restaurant. Wij staan bekend om onze gulle gastvrijheid en uiteraard de gastronomische keuken waarin wij mooie lokale producten gebruiken.
www.waepen.nl
Amadore Zeeland
Vakantie in Zeeland begint bij Amadore: Hotels en Restaurants op de mooiste locaties.
Beachclub Meer
Bij Beachclub Meer kunt u ongedwongen genieten op het terras met uitzicht over het Veerse Meer en de Skyline van Veere of aan de achterzijde van het restaurant waar het tot in de avonduurtjes heerlijk zonnig is. Bekijk de uitgebreide Bierkaart en en mooie gerechten van Beachclub Meer via de Site.
Fletcher Beachclub Zuiderduin ligt aan de kustlijn van het mooie strand van Westkapelle. Het strand is bekroond met de blauwe vlag. Dit is een garantie voor schoon water, een schoon strand en goede voorzieningen. Wanneer u de Beachclub betreedt, zult u gelijk het zomerse strandgevoel krijgen en waant u zich in St. Tropez!
De familie van Cranenburgh is sinds 1947 exploitant van deze 500 jaar oude herberg. Veere is een van de mooiste stadjes van Zeeland en ligt pal aan het Veerse Meer
De Boekanier
Hotel Café Restaurant de Boekanier is een bekend adres in de dorpskern van de gezellige familiebadplaats Vrouwenpolder. Op loopafstand van het breede Noordzee- strand (ook naaktrecreatie!) en het Veerse Meer is "de Boekanier" ideaal als Basis voor uitstapjes in de omgeving.
De Heksenketel
Heerlijke vis en vleesgerechten vanaf de grill of uit de pan, ambachtelijke pannenkoeken
0118 593900
Terwijl de papa's en de mama's genieten van een lekker hapje en een drankje, kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken, zowel binnen als buiten. Onze uitgebreide speeltuin staat garant voor uren speelplezier voor kleine en grote kinderen. Ook binnen is er speelplezier voor iedere leeftijd.
0118-594423
De lamme goedzak
De Lamme Goedzak is een gezellig café & restaurant met een echte Hollandse inrichting. Als u binnen komt ziet u meteen de intentie van het restaurant (gezelligheid!).
De Mexicaan
Mexicaans specialiteiten in Vrouwenpolder
0118 - 596300
Pagina 1 van 3123