Zeeland Links

Overig

Gemeente Veere
Vind hier alles wat met de gemeente Veere te maken heeft.
www.veere.nl
OOS International
OOS International offers a variety of marine assets and support services to the oil and gas industry ranging from ship and asset management, engineering to maintenance and operation services.
De betrokkenheid bij de eigen streek en de vraag naar duurzaam geproduceerde producten onder lokale inwoners en ondernemers neemt toe. En ook toeristen willen tijdens een verblijf in Zeeland graag producten van de streek proeven, beleven en meenemen.
De Stichting Strandexploitatie Veere (SSV) beheert, exploiteert en bewaakt de stranden van de gemeente Veere gelegen tussen Dishoek en Vrouwenpolder, inclusief het Veersemeerstrandje. Vanaf 2014 beheert de SSV tevens de duinovergangen, en voert klein onderhoud uit. Sinds 2010 bewaakt de SSV in het hoogseizoen ook het strand bij Neeltje Jans. Het beheer richt zich met name op het onderhoud van de stranden, zoals het verwijderen van zeeafval, zwerfafval, het legen van de afvalbakken en het ophalen van het afval van de slaaphuisjes. Tevens wordt het strand voor het seizoen geëgaliseerd zodat voorzieningen als loopplanken, afvalbakken en badposten geplaatst kunnen worden. De SSV is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van het strand. Dit houdt in dat strand wordt verhuurd ten behoeve van het plaatsen van strandcabines, slaaphuisjes of strandpaviljoens.
Zeker Zeeuws® staat voor kwaliteitsproducten uit zee en van het land met een gegarandeerde herkomst. Producten met het streekkeurmerk Zeker Zeeuws® zijn geteeld, gekweekt en geproduceerd door Zeeuwse ondernemers die echte smaak, zuiverheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Eerlijke en smaakvolle producten of diensten en gegarandeerd Zeker Zeeuws®.