Zeeland Links

Strandpaviljoens

Fletcher Beachclub Zuiderduin ligt aan de kustlijn van het mooie strand van Westkapelle. Het strand is bekroond met de blauwe vlag. Dit is een garantie voor schoon water, een schoon strand en goede voorzieningen. Wanneer u de Beachclub betreedt, zult u gelijk het zomerse strandgevoel krijgen en waant u zich in St. Tropez!
De DAM wil de Zeeuwse informele sfeer met luxe en duurzaamheid combineren en dit een heel jaar rond! In de zomer de “Place to Be” voor de watersporters en de zonaanbidders. En in de winter geeft het knapperende haardvuur knusse gezelligheid voor allen die de rustigere tijd van het Vrouwenpolderse strand weten te waarderen.

De DAM komt op het strand van Vrouwenpolder ter hoogte van de Veerse Gatdam.
www.de-dam.nl
Paviljoen Berkenbosch
Paviljoen Berkenbosch in Oostkapelle
0118 581614
Het Badpaviljoen ligt op één van de mooiste plekjes van Nederland, in Domburg aan het strand en staat bekend om hun gastvrije service en kwalitatieve keuken.
Strandpaviljoen Breezand in Vrouwenpolder
Strandpaviljoen Noordduine in Domburg
0118-584075
Strandpaviljoen Noordduine in Domburg staat voor een gemoedelijke en gastvrije sfeer, geniet hier van echte Zeeuwse lekkernijen! Puur, eerlijk en smaakvol. - See more at: http://www.noordduine.com/#sthash.takCcImy.dpuf